мк - Бапал
bapalbapal

Услуги Хигиена, Молерофарбарски, Гипсарски, Водоинсталатерски, Електричарски Прочитај повеќе Услуги Хигиена, Молерофарбарски, Гипсарски, Водоинсталатерски, Електричарски прочитај повеќе Услуги Хигиена, Молерофарбарски, Гипсарски, Водоинсталатерски, Електричарски прочитај повеќе

Професионален сервис за хигиена

Хигиената и одржувањето играат голема улога во удобноста и функционалноста на објектот и затоа сме горди да понудиме сеопфатни услуги за чистење и одржување на различни типови на објекти.

Направете чекор повеќе за да се обезбеди најдобро чисто можно

cleaning

Хигиенски услуги

Трговски центри
Производни погони
Mагацински капацитети
Хотелско-угостителски објекти
Станбени единици

cleaning

Домување

Одржување на објектот
Административно управување
Хигиена и Хаусмајсторски услуги
Управување со резервниот фонд
Спроведување на годишен план
Правна заштита

cleaning

Хаусмајсторски услуги

Водоводџиски
Електричарски
Молерајски
Гипсарски

cleaning

Ентериери

Подготовка на проект
Изработка на мебел
Реализација на целокупниот проект

website template image

Зошто да не изберете нас?

  • Прилагодени планови за чистење според вашите барања
  • Сигурност и безбедност при работа
  • Работиме со вашите параметри за чистење/одржување
  • Обезбедуваме конзистентнoст во чистење/одржување
  • Флекибилност при комуникација и работа
  • Посветеност и 24 часовна достапност
  • Обучен и сертифициран тим за работа
  • Без дополнителни трошоци
  • Квалитет кој се гледа
  • Врвни референци за минат труд